Dobrodošli na www.sdmsbzt-koroske.si

040-651-844

Od leta 1966

Dobrodošli na SDMSBZT Koroške

Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške že več kot petdeset let strokovno in stanovsko združuje in povezuje zaposlene na področju zdravstvene in babiške nege v Koroški regiji.

O društvu Zgodovina

  53

  Let od ustanovitve društva

  600

  Članov društva

  16

  Prejemnic zlatega znaka

  76

  Podeljenih srebrnih in bronastih znakov

  6

  Predsednic društva od ustanovitve

  Z Z E podpis 600x200px 2022 A

   

   

  Aktualne novice

   

  31
  Jan
  RAZPIS ZA PODELITEV PRIZNANJ ZA LETO 2022

  Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške (v nadaljevanju SDMSBZT Koroške) v skladu s Pravilnikom o priznanjih društva in sklepom seje upravnega odbora z dne 19. 1. 2023 objavlja razpis z

  31
  Jan
  AKTIVNOSTI ZDRAVSTVENE NEGE PRI OBRAVNAVI PACIENTA

  SDMSBZT Koroške vabi na strokovno predavanje z naslovom AKTIVNOSTI ZDRAVSTVENE NEGE PRI OBRAVNAVI PACIENTA V PREBUJEVALNICI SB SG, ki bo dne: 27.2.2023 ob 18 uri preko spletne platforme Google MEET.

  31
  Jan
  PALIATIVNA OSKRBA BOLNIKOV V ZD SG

  SDMSBZT Koroške vabi na strokovno predavanje z naslovom Paliativna oskrba bolnikov v Zdravstvenem domu Slovenj Gradec s strani zdravstvene nege, ki bo dne: 16.2.2023 ob 18 uri preko spletne platforme Google MEET.

  Pridruži se nam

  Pomagamo bogatiti poklicno in karierno pot

   

  Postani član Strokovnega društva medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške.

  Pridruži se slovenskemu združenju medicinskih sester/zdravstvenikov, babic/babičarjev in zdravstvenih tehnic/tehnikov Slovenije ter izkoristi možnost brezplačne udeležbe na strokovnih izobraževanjih.

  Izpolnite pristopno izjavo

  in jo pošljite na sedež Zbornice-Zveze: Ob železnici 30 A, 1000 Ljubljana.

  Vabljeni!

  pridruzi_se_nam

  Zlati znak

  Zlati znak je najvišje stanovsko priznanje, ki ga podeljuje Zbornica-Zveza za dosežke v zdravstveni in babiški negi ter za prizadevanja in uspehe pri uresničevanju programov Zbornice-Zveze.

  Prejemniki zlatega znaka

  srebrni_znak

  Srebrni znak

  Srebrni znak je najvišje priznanje Društva, ki ga podeljuje svojim članom za dolgoletne vidne prispevke na področju društvenega in strokovnega delovanja v zdravstveni in babiški negi Koroške regije in širše.

  Prejemniki srebrnega znaka

  client3

  Bronasti znak

  Bronasti znak je priznanje, ki ga od leta 2016 naprej podeljuje Strokovno društvo medicinsih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške.

  Prejemniki bronastega znaka

   Arhiv novic

    

   22
   Jan
   VABILO NA STROKOVNO PREDAVANJE

   SDMSBZT Koroške vabi na strokovno predavanje z naslovom Predstavitev ENODNEVNE BOLNIŠNICE KIRURŠKIH STROK in Predstavitev AMBULANTE ZA KRONIČNE RANE, ki bo dne: 26.1.2023 ob 18 uri preko spletne platforme Google MEET.

   01
   Jan
   TEMELJNI POSTOPKI OŽIVLJANJA z AED - 25.1.2023

   SDMSBZT Koroške vabi na strokovno predavanje z naslovom TEMELJNI POSTOPKI OŽIVLJANJA z vključenim AED, ki bo dne: 25.1.2023 ob 13 uri v sejni sobi ZD Ravne (Ob Suhi 11, 2390 Ravne na Koroškem).

   18
   Dec
   STROKOVNI VEČER O DEMENCI

   Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške vabi na strokovni večer o demenci, ki bo dne: 12.1.2023 s pričetkom ob 18 uri preko spletne platforme Google Meet.

   08
   Dec
   VOŠČILO 2023

   Voščilo ob prihajajočem novem letu 2023

   08
   Dec
   MODRI TORKI 2023

   Ponovno bo leto naokoli...pričnite ga drugače....z nami...   Prosimo za prijave na e-mail drustvo@sdmsbzt.org za VSAK DATUM POSEBEJ. Program je v fazi vrednotenja za licenčne točke. Za člane SDMSBZT KOROŠKE, je udeležba na predavanju

   13
   Nov
   ETIKA IN ZAKONODAJA S PODROČJA ZDRAVSTVA - MODUL LICENCA

   Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške vabi na strokovno izobraževanje z naslovom ETIKA IN ZAKONODAJA S PODROČJA ZDRAVSTVA - MODUL LICENCA, ki bo v petek dne: 2.12.2022 s pričetkom ob 15 uri preko s

   Z Z podoba2022 A

   Prijava na E-noviceZ vpisom in klikom na gumb boste poslali svojo prijavo na e-novice.

   footer-logo

   Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Koroške.

     Gosposvetska cesta 1,
   2380 Slovenj Gradec

     040 651 844

     sdmsztb.koroske@gmail.com

     Facebook